Glæden ved sund livsstil for hunde, katte & heste.

Mobility+

Der er en række næringsstoffer til rådighed som tilsammen har vitale egenskaber som bidrager til sund ledstruktur, funktionalitet og mobilitet. Disse næringsstoffer kaldes 'chondroprotective agenter', og omfatter glucosamin og chondroitin. Disse sørger for de nødvendige råvarer til dannelsen af ny brusk, og kan endda hjælpe med genopbyggelse af slidt brusk.

Meget videnskabelig dokumentation står til rådighed om den retmæssige effekt af chondroitin og glucosamin til afhjælpning af leddene. Chondroitin og glucosamin er begge komponenter af den normale brusk.

Ved ledsygdomme, er brusken beskadiget. Når brusk, der virker som støddæmpere for leddene, nedbrydes hurtigere end kroppen kan erstatte det, udvikles slidgigt. Uden dette beskyttende væv, gnider knoglerne smerteligt mod hinanden, og forårsager ømhed, hævelse og stivhed.

Grønlæbet musling anvendes som naturlig kilde til glukosamin i Husse-produkter.

Supplement af glucosamin og chondroitin kan med fordel anvendes til ældre hunde, og store racer. Ældre hunde har ofte stivere led, fordi ældning forårsager nedbrydning af brusk. Også store hunde har ofte ledproblemer som forårsages af, at brusken skal absorbere den højere kropsvægt.

2 vare(r)

pr. side

Tabel Liste

Digest Giant: 15 KG

Digest Giant: 15 KG

Super premium kvalitets ingredienser med høj fordøjelighed, udvikl...
559,00 kr
Kyllingfilét

Kyllingfilét

Sund, ovnbagt & glutenfri kyllingfilét med glukosamin og chondroitin. Kan knække...
47,00 kr

2 vare(r)

pr. side

Tabel Liste

Seneste viste
Chunks Light

Chunks Light

Light vådfoder med ovnbagt kylling og 5.5% fedt.
14,95 kr
Kattströ

Kattströ

Hvidt, ekstra klumpende kattesand af det fineste betonit. Fri for farvestoffer o...
169,00 kr
Scroll