Glæden ved sund livsstil for hunde, katte & heste.

Find din lokale forhandler

Velkommen til Husse! Vi er specialister indenfor foder og ernæringsvidenskab, og det betyder, at vi altid kan tilbyde den bedste foderkvalitet til din hund og/eller kat. Vores viden sikrer dig som hunde- og katteejer, at dit kæledyr får det rigtige foder tilpasset dens behov.  Derudover har vi gratis levering af vores produkter direkte til døren!

Ved du ikke, hvilket produkt du skal vælge til dit kæledyr? Hos Husse står vi klar til at hjælpe dig! Kontakt din lokale forhandler via e-mail eller på telefonen, og få en snak med en af os hos Husse. Sammen hjælper vi dig med at finde det helt rigtige produkt til dit kæledyr, baseret på race, alder, vægt, aktivitetsniveau og helbred.

Husses lokale forhandlere er din sikre og pålidelige kontakt, når du handler hos os. Vi har valgt at have forhandlere, der kan give dig personlig kontakt, den bedste service og et tæt kundeforhold. Som kunde hos os er du altid højt prioriteret, og vores forhandlere yder deres bedste for at sikre, at du er 100% tilfreds med vores service, levering og produkter. Vores kunder er meget loyale og vender ofte tilbage gennem mange år – det er takket være det gode forhold, de har til forhandleren. Vi stræber altid efter at sikre et tæt forhold mellem forhandlere og kunder. Hos os hos Husse er det meget vigtigt, at vores kunder er 100 % tilfredse med vores forhandlere, leveringen, og at de vil anbefale vores produkter til andre katte- og hundeejere.

Hos Husse kan du abonnere på dit kæledyrs yndlingsfoder uden at skulle lægge en ordre, hver gang I er ved at løbe tør. Vi sender automatisk din ordre, uden at du behøver gøre noget. Det kunne ikke være nemmere!

Seneste viste
Makrel i gelé

Makrel i gelé

Naturlig, frisk makrel som supplement til tørkost.
15,00 kr
Opus Lynx

Opus Lynx

Kornfri fuldfoder med højt protein- og fedtindhold, og et lavt indhold af kulhyd...
139,00 kr
Hvalp Maxi

Hvalp Maxi

Hvalp Maxi er et hvalpefoder til store hunderacer, og byder på alle de eks...
499,00 kr
Artro Husse

Artro Husse

Tilskudsfoder til hunde med gigt eller behov for ekstra pleje af leddene.
179,00 kr
Opus Farm

Opus Farm

En korn- og glutenfri fuldfoder, specielt sammensat for at tilfredsstille hunden...
499,00 kr
Scroll